SİTE İÇİ ARAMA
Bordro Outsourcing: İşletmeler İçin Akıllı ve Güvenilir Bir Çözüm

Merhaba, ben Duygu Alkan, Prozon'un Bordro Outsourcing ekibinin lideriyim. Bir çok farklı dalda faaliyet gösteren Reel Sektör ve ağırlıklı Danışmanlık Hizmetleri alanlarında 15 yıla yakın zamandır edindiğim  deneyimlerimle Prozon'un Bordro Outsourcing yönetiminde önemli bir rol oynuyorum.İşletmeler için bordro yönetiminin neden bu kadar kritik olduğunu ve Prozon'un bu alanda nasıl olağanüstü bir hizmet sunduğunu beş ana başlık altında anlatmak istiyorum.

Mevzuata Uyum ve Risk Yönetimi

Bordro yönetimi, sürekli güncellenen ve yoruma açık yasal düzenlemelere tabidir. Biz, bu değişken mevzuatı doğru yorumlayıp, tam uyumlu hale getirerek işletmenizi yasal risklerden koruyoruz. Yanlış bordro işlemlerinin yol açabileceği cezai yaptırımları azaltmak için titiz bir risk yönetimi uyguluyoruz.

Maliyet ve Verimlilik

Prozon, bordro işlemlerini dış kaynak kullanımı yoluyla yöneterek, şirketlere hem zaman hem de maliyet tasarrufu sağlamaktadır. İç kaynaklarınızı daha stratejik iş alanlarına yönlendirirken, biz bordro işlemlerinin hassasiyetini ve karmaşıklığını üstleniyoruz.

Uzmanlık ve Deneyimli Ekip

Prozon ekibi, bordro yönetimi alanında derin bir deneyime ve bilgi birikimine sahiptir. Standart bordro hesaplamalarının yanı sıra oldukça kritik nüanslara sahip Teknopark ve Ar-Ge merkezi hesaplamalarında uzmanlaşmış, kurum kökenli emekli müfettişlerden oluşan danışmanlarımız ve farklı sektörlerde uzmanlık geliştirmiş bordro outsource ekibimiz ile her türlü bordrolama ihtiyacınızı karşılamak için buradayız.

Kişiselleştirilmiş ve Esnek Hizmet Sunumu

Her işletme benzersizdir ve biz bu anlayışla hareket ediyoruz. İşletmenizin özel ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş, esnek bordro çözümleri sunuyoruz, ister standart bir hizmet talebi olsun, ister genişletilmiş hizmetler paketi olsun, her durumda yanınızdayız.

Kişisel Verilerin Korunması

Prozon için gizlilik çok önemlidir. Personel ve şirket verilerinin güvenliği, özellikle ücret gizliliği konusunda en yüksek standartlarda korunmaktadır. ISO 27001, ISO /IEC 20000-1 ve ISO 9001 kalite sertifikalarına sahip Prozon uzman yazılımcı kadrosu ile  geliştirilen eşsiz özelliklere sahip ERP programımızla, veri güvenliğini en üst düzeyde tutuyoruz.

Sonuç

Bordro outsourcing, işletmeler için sadece bir kolaylık değil, aynı zamanda stratejik bir yatırımdır. İşletmelerin iç kaynaklarını daha verimli kullanmalarını sağlayan bu hizmet, karmaşık bordro yönetimi süreçlerini basitleştirir ve işletmelerin bu alandaki potansiyel riskleri azaltır. Prozon olarak, işletmenizin başarısına katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz ve bordro süreçlerinizi güvenli ve deneyimli ellerimize bırakmanızı bekliyoruz.

Duygu Alkan
[email protected]

Bordro Yönetimi ve Sistem Geliştirme Direktörü
Prozon Kurumsal Teknoloji Çözümleri A.Ş.

Daha kapsamlı mevzuat takibi için Proventus'un sirkülerine üye olun!