SİTE İÇİ ARAMA
Teknopark ve Ar-Ge Merkezleri İçin Kritik Bir Çözüm

Merhaba, ben Gazi Girgin, Prozon'un Hibeler ve Destekler ekibinin lideriyim. Özellikle Ar-Ge/Tasarım Merkezlerinin kurulması, Teknopark, Tübitak, KOSGEB ve AB projelerinin yönetiminin yanı sıra bir çok dernek, vakıf, odalar ve özel eğitim kurumlarında bu süreçlere yönelik verdiğim eğitimleri kapsayan ve 15 yılı aşkın edindiğim deneyimlerimle Prozon Bordro ve Özlük Yazılımı'nın, özel sektörler için kritik öneme sahip çözümlerinden bahsetmek istiyorum.

Mevzuata Tam Uyumlu ve Hataları Önleyen Kurgu

Teknoparklarda ve Ar-Ge merkezlerinde yapılan hataların geri dönüşü oldukça zordur. Prozon Yazılımı, mevzuata tam uyumlu ve hataları önleyen bir kurguya sahiptir. Özellikle teknoparklardaki %25-%75-%100 uzaktan çalışma koşulunu etkin bir şekilde takip ediyor ve DGS formlarını otomatik olarak oluşturuyoruz.

Eksik Günlerdeki Otomatik İşlemler ve Raporlama

Eksik günlerde hafta tatilleri ve genel tatilleri otomatik olarak teşvik dışına çıkararak, teşvik hesaplamalarını doğru ve verimli bir şekilde yapıyoruz. Ayrıca, kira ve projenin personel maliyetleri gibi kritik bilgileri girerek, maliyet yönetimini destekleyen detaylı raporlamalar sunuyoruz.

Entegrasyon ve Veri Akışı

Prozon Yazılımı, teknopark yazılımları ile entegre çalışarak veri akışını ve iş süreçlerini sorunsuz bir şekilde ilerletiyor. Bu entegrasyon, işletmelerin bu özel sektörlerdeki yönetim süreçlerini kolaylaştırıyor.

Sonuç

Prozon Bordro ve Özlük Yazılımı, teknopark ve Ar-Ge merkezlerinde yer alan şirketler için çok önemli çözümler sunuyor. Departmanımızın mevzuatsal açıdan derin bilgi birikimi ve tecrübesiyle, işletmelerin bu özel sektörlerdeki başarılarını artırıyoruz. Prozon olarak, işletmelerin bu alandaki ihtiyaçlarını kapsamlı bir şekilde karşılamakta ve başarılarına katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz.

 

Gazi Girgin
[email protected]

 

Hibeler ve Destekler Direktörü

Prozon Kurumsal Teknoloji Çözümleri A.Ş.

Daha kapsamlı mevzuat takibi için Proventus'un sirkülerine üye olun!